inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund Nr 60479

Taggar: #fototapeter

Fototapet Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund Nr 60479

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund". Produkten "Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blommiga fototapeten "Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Äng - vallmo och makrouppfattning av blommor på suddig ängsbakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte