inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil Nr 60981

Taggar: #fototapeter

Fototapet Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil Nr 60981

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil"

Trendiga tapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" i kategorin Sten är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" är: fototapeter.

Fototapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" som en vattentät tapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" är Krämvit. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Provencalsk stil - bakgrund med rustik stenmur i provencalsk stil" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter provensalska Fototapeter rustika Fototapeter sten
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte