inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten Nr 60984

Taggar: #fototapeter

Fototapet Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten Nr 60984

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten"

Unika tapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" i kategorin Sten är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" är: fototapeter.

Fototapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" som en vattensäkra tapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" är Beige. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Beige elegans - klassisk bakgrund med textur av ljus sten" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter provensalska Fototapeter rustika Fototapeter sten
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte