inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY Nr 61063

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY Nr 61063

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY"

Är Fototapet "Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra nonwoven tapeter"Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra nonwoven tapeter "Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY" ifrån kategorin Bakgrunder och mönster (Huvudfärg: Svartvitt) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Skapa din egen plats - bakgrund med tomma bildramar att fylla DIY" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bakgrunder och mönster
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte