inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Randiga fototapeter

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Vill du på ett enkelt sätt fräscha upp dina rum? Kom ihåg att det är ännu enklare nu! Det räcker med att du tar till bimago's randiga fototapeter. Oavsett om din inredning är i modern stil, klassisk stil eller glamourstil, kommer sådana dekorationer som randiga fototapeter att framhäva rummets fördelar och skapa en trevlig inredningsatmosfär! Vertikala ränder på fototapeten kommer att få ditt rum att verka högre, medan horisontella ränder på fototapeten visuellt kommer att förstora utrymmet i ditt rum. Vi är övertygade om att våra dekorationer kommer att inspirera dig att skapa unika arrangemang. Upptäck skönheten som döljer sig i enkelhet med hjälp av randiga fototapeter!

Fototapeter med ränder

Ränder tillhör definitivt en av de mest mångsidiga motiven för inredning och dekoration av interiörer. De ser bra ut i både moderna och mer klassiska rum. Om du gillar detta motiv och vill dekorera dina väggar med det i ditt hem eller kontor, satsa på randiga fototapeter från bimago! Bland våra förslag hittar du väggdekorationer som passar olika typer av rum. Oavsett om du letar efter en randig fototapet till hallen eller köket, kommer du säkert att hitta något för dig hos oss! Du kan välja mellan fototapeter med horisontella eller vertikala ränder. Tänk på att randens layout kan påverka uppfattningen av utrymmet. Vertikala ränder får rummet att verka högre, så vi rekommenderar dem särskilt för lägenheter med lågt i tak. Å andra sidan kan horisontella ränder uppfylla förväntningarna hos dem som letar efter ett sätt att optiskt förstora rummet.


Färgglada randiga fototapeter

Vill du ge interiören liv och stil? I så fall är en färgglad randig fototapet ett bra val. Sådana dekorationer är perfekta att använda i barnrummet. Med rätt valda fototapeter kan du framhäva trämbeläggning eller leksakshyllor. En sådan dekoration fungerar också bra i hallen och ger ett gott intryck på dina gäster. Dessutom kan en randig fototapet i hallen dölja ojämnheter på väggarna. En randig fototapet är också bra att använda i ett svartvitt kök, den kommer att ge energi till interiören och se intressant ut mot en monokrom bakgrund. När du väljer en färgglad randig fototapet, se till att den inte överväldigar rummet. Du kan begränsa den till en vägg. Om du vill ha en mer elegant dekoration kan du välja svartvita ränder. Oavsett vilken randig fototapet du väljer kan du vara säker på att den inte bara kommer att ha visuella fördelar utan också vara av hög kvalitet. Välkommen att utforska vår samling av randiga fototapeter!