inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund Nr 60834

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund Nr 60834

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund"

Är Fototapet "Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra nonwoven tapeter"Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra nonwoven tapeter "Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund" ifrån kategorin Blommigt (Huvudfärg: Krämvit) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Vårskimmer - kontur av växter och fåglar på en vintageinspirerad bakgrund" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte