inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapeter art deco

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Noble Jade
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Green Marble
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet At Dawn
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Heron in Flight
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Green Banana Leaves
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Copper Ginkgo
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Black Elegance
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Great Peace
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Noble Stone
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Art Deco innebär rika färger, djärva geometrier och sofistikerade detaljer som har rört hela världen. Den tidlösa stilen, som har blivit populär genom filmer som "The Great Gatsby" och "Grand Budapest Hotel", är en idealisk lösning för dem som gillar dynamiska interiörer. Nyckeln till Art Deco-inredningen är Art Deco-tapeter, som i kombination med tillbehören perfekt återspeglar karaktären hos denna tidlösa stil! En art deco-tapet passar perfekt till din inredning.

Art Deco Fototapet

Art deco är en stil som uppstod på 1920- och 1930-talen, den kännetecknas av klassiska och symmetriska former, deco-möblerna är eleganta och snygga, allt detta kan också ses i art deco-fototapeterna i vår kollektion. Du hittar art deco-fototapeter i olika färger, som grönt och ljusblått, ofta tillsammans med starka färger som svart och guld, vars kombination är stilens höjdpunkt. Valet av en viss stil är viktigt för att visa husägarens karaktär, de som väljer art deco-stilen och väljer en art deco- fototapet är eleganta människor som älskar elegans och sofistikering, en art deco- fototapet ger detta. En populär art nouveau- fototapet i vår kollektion är Stone Geometry, som väl sammanfattar stilens essens och färgerna är mycket varierande, även kombinationen av grönt och guld är mycket populär.


 

Art Deco fototapeter

Art deco-stilen är en mycket strikt stil som kännetecknas av mycket strikta linjer och mycket intressanta färgkombinationer, och den art deco- fototapet som vi föreslår visar alla dessa egenskaper. Om du gillar genren rekommenderar vi att du tar en tur till vår onlinebutik, du kommer att hitta den art deco- fototapet som passar dig och ditt hem. Färger och former är den starka punkten i den här kollektionen, varje art deco fototapet berättar en historia genom former och färger, art deco fototapeter är inte en enkel fototapet utan berättar om en historisk period, ett visst samhälle, men som du kan se är det en stil som aldrig går ur tiden, Även nu lyckas art deco-fototapeterna passa perfekt ihop med de mest moderna stilar och så kommer det alltid att vara, så du behöver inte oroa dig för att göra dig av med dem efter att du har renoverat ditt hem, de kommer också att harmonisera perfekt med de nya färgerna och stilen i ditt hem.