inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Monument till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Preah Khan
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Brooklyn Bridge
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Italian province
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Rom: panorama
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Rome - bird's eye view
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Autumnal Japan
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet The Alley in Spello (Italy)
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Window of Fantasy
från
210,60 kr
351,00 kr
Fototapet Summer in Santorini
från
222,57 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Brinner du för arkitektur? Ser du fram emot att resa runt i världen för att beundra hisnande byggnader eller broar? Ta fram bimagos fototapeter Landmarks, som gör att du kan ta med dig den tidlösa skönheten hos berömda byggnader in i dina rum och framhäva din passion genom att dekorera dina väggar! Bland landmärkena från bimago finns dekorationer med Eiffeltornet, Brooklyn Bridge och Taj Mahal. Fototapeter med monument kan vara ett originellt tillägg till ett hem.

Berömda arkitektoniska fototapeter

En väggdekoration från vår tapetkollektion med monument kan verkligen förändra din inredning. Berömda monument är en unik idé för att dekorera ditt hem och har samtidigt en universell karaktär. De är kända av alla människor, oavsett ålder och intressen. Tack vare fototapeter med berömda byggnader kommer dina väggar att få ett nytt ljus. Vem uppskattar detta motiv? Alla som brinner för resor! Fototapeter med berömda byggnader visar berömda platser runt om i världen som Manhattan, Tower Bridge, Eiffeltornet och Akropolis. Du kan beundra dessa skönheter utan att köpa biljetter och resa och placera dem i vilket rum som helst: ett vardagsrum, ett sovrum, ett arbetsrum eller ett barnrum, särskilt om de är små äventyrare!


 

Fototapeter med arkitektoniska monument

I storstäderna kan du känna det livliga livet och den här atmosfären kan dominera din inredning, inte bara hemma, utan även på kontoret. En fototapet med monument är det rätta valet för att försköna internationella företags utrymmen. Med fototapeter med arkitektoniska monument kan du få ett riktigt mästerverk på hela väggytan. Det är därför så många klubb- och restaurangägare väljer att ha den i sin inredning. Fototapeter med berömda byggnader finns i både färg och svartvitt. Denna färgkombination ger en sofistikerad och elegant karaktär. För att förstärka den imponerande effekten rekommenderar vi att du väljer panelen med LED-lampor. Hitta inredningsidéer med bimago!