inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Moderna byggnader för alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Awakening
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet New York - yellow taxis
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Varje år byggs nya skyskrapor i storstäderna. För bimago har dessa byggnader blivit en inspirationskälla för att skapa en kollektion fototapeter av skyskrapor, tack vare vilka du kan känna atmosfären av en stor metropol inom dina egna fyra väggar! Fototapeter med torn och skyskrapor är dekorationer inspirerade av New York City. Särskilt anmärkningsvärt är skyskraporna i nattversionen! Tapeter med skyskrapor är intressanta att kombinera med glas-, plast- eller metalltillbehör.

Skyskrapor som fototapeter

Skyskrapor för tankarna till atmosfären i berömda storstäder. Om du vill känna den kosmopolitiska atmosfären hemma kan du välja en skyskrapa-fototapet från vår specialkollektion. Amerikansk arkitektur kännetecknas av denna typ av byggnader, och bland de mest kända exemplen finns skyskraporna i New York och Chicago. I vårt förslag ingår både panorama och belyst nattfoto, och allt detta i olika färger, även i svartvitt. Skyskrapornas fototapeter visar olika motiv, t.ex. en flygbild eller ett perspektiv underifrån. Den stora variationen gör det lättare att hitta den dekorativa lösning som passar bäst till din inredningsstil.


 

Skyskraptapeter

Skyskrapor som fototapet är en väggdekoration som finns i olika storlekar, så att du kan skapa den önskade effekten. Du kan också sätta den på din garderob eller i hörnen av ditt hem för att få ett dekorativt utseende. Utsikten över en storstad är det mest populära valet för att komplettera inredningen i en industriell-minimal stil. Skyscraper fototapeter hjälper dig att hitta det perfekta designkonceptet som har ett modernt och raffinerat utseende. För att belysa fototapeten kan du använda en vit eller färgad LED-lampa som placeras högst upp på väggen eller ovanför sängen. Ljuset kan visuellt förstora utrymmet, så det är en idé som lämpar sig bäst för små rum. Med fototapeten av skyskrapan kan du också inreda kontor och skapa en kreativ atmosfär. Skapa ditt nya drömutrymme med oss! Upptäck vår kollektion med skyskrapsmotiv!