inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Moderna byggnader för alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Light of NYC
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet American wealth
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Manhattan - night
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Fiery Brooklyn Bridge
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Colors of New York City
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Uncombed by wind
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Luminous manhattan
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Awakening
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet NYC panorama
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Blue York
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Red-hot NYC
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Lila himmel över NYC
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Pink New York
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet New York - yellow taxis
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet New York, Manhattan
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Månen över City of Angels
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Välkommen till Sydney!
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Snötäckt bro i New York
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Bay Bridge - San Francisco
från
261,99 kr
523,98 kr
Varje år byggs nya skyskrapor i storstäderna. För bimago har dessa byggnader blivit en inspirationskälla för att skapa en kollektion fototapeter av skyskrapor, tack vare vilka du kan känna atmosfären av en stor metropol inom dina egna fyra väggar! Fototapeter med torn och skyskrapor är dekorationer inspirerade av New York City. Särskilt anmärkningsvärt är skyskraporna i nattversionen! Tapeter med skyskrapor är intressanta att kombinera med glas-, plast- eller metalltillbehör.

Unika fototapeter Moderna byggnader på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Moderna byggnader hittar du vackra dekorationer för barnrum. Tack vare ett varierande utbud av tapeter Moderna byggnader kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Moderna byggnader erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Moderna byggnader för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av fototapeter Moderna byggnader finner du väggdekorer för väggar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. Moderna byggnader är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Moderna byggnader med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Arkitektur, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Moderna byggnader för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Moderna byggnader hittar du flera dekorationer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Moderna byggnader så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Arkitektur hittar du många idéer om hur du kan förnya hela din hemmiljö. Moderna tapeter Moderna byggnader fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Moderna byggnader är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men även för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Moderna byggnader. Dekorationer för väggar i kollektionen Moderna byggnader låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Moderna byggnader – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Moderna byggnader är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Moderna byggnader, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Moderna byggnader tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Moderna byggnader eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Moderna byggnader är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Moderna byggnader är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Moderna byggnader kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Arkitektur.

Fototapeter i kategorin Moderna byggnader och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 förslag på fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för ditt hus. Kollektionen Moderna byggnader representerar endast en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Moderna byggnader och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Moderna byggnader, missa inte tillfället att upptäcka övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Arkitektur är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavla och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.