inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Broar till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Bridge to Happiness
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Brooklyn Bridge
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Hidden Paradise
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Beach, sun, bridge
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Manhattan bridge, New York
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet På Themsen
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Bay Bridge - San Francisco
från
222,57 kr
370,98 kr
Broar, både moderna och gamla, är ett verkligt arkitektoniskt mirakel. Du kan beundra dem hemma med hjälp av fototapeter med broar från bimago! Fototapeter med broar är dekorationer som förevigar de vackraste broarna i New Yorks eller Londons skyline. En brotapet kommer att försköna din inredning med vackra träpirar på stranden eller vid sjön. Upptäck potentialen hos fototapeter med broar redan idag.

Fototapeter med broar

Om du vill ge dina väggar ett nytt utseende kan du använda våra broar som fototapeter och skapa din dröminredning. Du hittar ett stort urval av motiv och stilar på bimago. Om du vill ha en rustik stil kan du använda motiv av trädäck med utsikt över landet och avsluta med att lägga till korgdekorationer. För ett modernt utseende kan du använda motiv av broar i berömda städer, till exempel den berömda San Francisco-bron, och avsluta dekorationen genom att lägga till metalldekorationer. Broar över skogs- eller tapeter är idealiska för att dekorera skandinaviska hem eller hem i industriell stil. Fototapeterna är perfekta för vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller tonårsrummet. Tack vare våra produkter kan du enkelt och billigt ge din inredning ett nytt utseende.


 

3D-brofototapeter

I vårt utbud med tapeter med brotema hittar du också 3D-motiv. Med dem kan du ge din inredning ett modernt och innovativt utseende. Den här typen av dekoration är inte bara perfekt för interiörer, utan passar också utmärkt på väggar i kontor, resebyråer, barer, hotell och restauranger. Skapa din egna interiör med de underbara motivna från bimago tapeter. Stimulera dina sinnen och slappna av med 3D-brofototapeter. Denna typ av dekoration kan också användas som en present. Självhäftande fototapeter är lätta att applicera och ta bort när som helst. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck resten av de otroliga dekorativa produkterna i vår katalog.