inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Broar till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Light of NYC
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Bridge to Happiness
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Panorama of Paris
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Brooklyn Bridge
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Urban living
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Dusk over Brooklyn Bridge
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Ponte San Angelo
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Golden Gate-bron på natten
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Tower Bridge i gryningen
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Heart of Forest
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Hidden Paradise
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Autumn Lake
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Bridge
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Beach, sun, bridge
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Mousserande Brooklyn Bridge
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Manhattan bridge, New York
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Fiery Brooklyn Bridge
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Luminous manhattan
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet New York streets
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Tower Bridge
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Alexander III Bridge, Paris
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet På Themsen
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Bay Bridge - San Francisco
från
261,99 kr
523,98 kr
Broar, både moderna och gamla, är ett verkligt arkitektoniskt mirakel. Du kan beundra dem hemma med hjälp av fototapeter med broar från bimago! Fototapeter med broar är dekorationer som förevigar de vackraste broarna i New Yorks eller Londons skyline. En brotapet kommer att försköna din inredning med vackra träpirar på stranden eller vid sjön. Upptäck potentialen hos fototapeter med broar redan idag.

Unika fototapeter Broar på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Broar finner du häpnadsväckande dekorationer för väggar. Tack vare ett riklig kollektion av moderna tapeter Broar kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Broar erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Broar för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av fototapeter Broar finner du väggdekorer för väggar som är unika med avseende på stil, färg och storlek. Broar är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Broar med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Arkitektoniska detaljer, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Broar för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Broar kan du upptäcka flera dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Broar så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Arkitektoniska detaljer hittar du många idéer om hur du kan inreda hela ditt hem. Moderna tapeter Broar passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Broar är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Broar. Dekorationer för dörrar i kollektionen Broar låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Broar – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Broar är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Broar, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Broar tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Broar eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Broar är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Broar är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Broar kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Arkitektoniska detaljer.

Fototapeter i kategorin Broar och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 produkter på moderna fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för ditt hus. Kollektionen Broar representerar endast en liten av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Broar och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Broar, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Arkitektoniska detaljer är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.