inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures Nr 132244

Taggar: #fototapeter

Fototapet Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures Nr 132244

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures"

Abstrakta moderna tapeter som "Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta designtapeter "Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta fototapeter "Yellow Expression - Abstraction With Expressive Textures" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter industriella Fototapeter scandi boho
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte