inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor Nr 64629

Taggar: #fototapeter

Fototapet Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor Nr 64629

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor"

Abstrakta moderna tapeter som "Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Beige, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter "Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Geometriskt landskap - kargt träd i beige utrymme med kulor" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter träd Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte