inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil Nr 64563

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil Nr 64563

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil"

Abstrakta tapeter som "Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil" är en intressant i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Guld, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Abstrakt landskap - ett gyllene träd på en äng i Gustav Klimts stil" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter träd Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte