-40% på fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Fototapeter Träd - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

18 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Magic Magnolia

Fototapet "Magic Magnolia"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Wooden Tale

Fototapet "Wooden Tale"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Tree in the Tunnel

Fototapet "Tree in the Tunnel"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Decorated Tree

Fototapet "Decorated Tree"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Golden Jungle

Fototapet "Golden Jungle"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Träd (orient)

Fototapet "Träd (orient)"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggtapet Spiral branches

Fototapet "Spiral branches"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggtapet Abstrakt: träd (violett)

Fototapet "Abstrakt: träd (violett)"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet River of life

Fototapet "River of life"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Skog

Fototapet "Skog"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet The magic tree

Fototapet "The magic tree"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Abstrakt: träd (grön)

Fototapet "Abstrakt: träd (grön)"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggtapet Birches on the orange background

Fototapet "Birches on the orange background"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor River of life

Fototapet "River of life"

Pris från: 498,96 kr 299,34 kr
Fototapet Tree of Future

Fototapet "Tree of Future"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Golden Tree

Fototapet "Golden Tree"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor The tree of life (Gustav Klimt)

Fototapet "The tree of life (Gustav Klimt)"

Pris från: 699,03 kr 419,40 kr
Fototapet Magic of Nature

Fototapet "Magic of Nature"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr

Unika fototapeter Träd på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Träd finner du häpnadsväckande dekorationer för vägg. Tack vare ett stort sortiment av tapeter Träd kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Träd erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Träd för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Träd finner du väggdekorer för dörrar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. Träd är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Träd med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Abstrakt, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Träd för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Träd kan du upptäcka en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Träd så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Abstrakt hittar du en månfald av idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter Träd passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Träd är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Träd. Dekorationer för vägg i kollektionen Träd låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Träd – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Träd är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Träd, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Träd tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Träd eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Träd är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Träd är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Träd kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Abstrakt.

Fototapeter i kategorin Träd och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 produkter på moderna fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Träd representerar enbart en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, djur och fantasy. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Träd och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Träd, ska du besöka våra övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Abstrakt är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.