inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter Nr 64779

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter Nr 64779

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter"

Abstrakta moderna tapeter som "Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Röd, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta designtapeter "Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck fototapeter "Kylig komposition - abstrakta rödgrå vågor med diamanter" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte