inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster Nr 66233

Taggar: #fototapeter

Fototapet Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster Nr 66233

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster"

Fototapeter som "Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta tapeter "Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Komposition med glans - vita grafiska blommor på brunt vågmönster" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte