inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser Nr 61804

Fototapet Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser Nr 61804

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Abstrakta tapeter "Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser"

Abstrakta moderna tapeter som "Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Grön, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta tapeter "Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, färgrik, modern, brand oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Färgad ånga och rök II - modernistisk abstraktion av färgad eld i gröna och blå nyanser" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte