inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund Nr 64730

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund Nr 64730

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund"

Fototapeter som "Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Röd, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta tapeter "Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck fototapeter "Blommor i rök - abstrakt motiv av röda liljor på grå bakgrund" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte