inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet Nr 71237

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet Nr 71237

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet"

Abstrakta moderna tapeter som "Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Pärlemor, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet" är en dekoration dedikerad till alla som älskar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck tapeter med abstrakt design "Abstraktion med soluppgång - vita pärlor som svävar över havsvattnet" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte