inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Abstraktion - betongutrymme med svarta kulor och vit design Nr 64405

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - betongutrymme med svarta kulor och vit design Nr 64405

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter " Geometric Glare"

Abstrakta tapeter som " Geometric Glare" är en intressant i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Beige, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer " Geometric Glare" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten " Geometric Glare" är också tillgänglig som vattentät fototapet " Geometric Glare" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta designtapeter " Geometric Glare" är en dekoration dedikerad till alla som älskar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, geometrisk, geometriska former, rymden, betong, ljus oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten " Geometric Glare" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter " Geometric Glare" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter futuristiska Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte