inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstrakt komposition - konstnärlig kollage med svartvita cirklar Nr 64398

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstrakt komposition - konstnärlig kollage med svartvita cirklar Nr 64398

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Artistic Riddle"

Fototapeter som "Artistic Riddle" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Guld, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Artistic Riddle" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Artistic Riddle" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Artistic Riddle" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta tapeter "Artistic Riddle" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, inskriptioner, geometrisk, konstnärlig, cirklar oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Artistic Riddle" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta fototapeter "Artistic Riddle" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte