inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Moderna tapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Golden Oddity
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Modern Artistry
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Purple Swirls II
från
175,50 kr
351,00 kr
Fototapet Blå blixtar
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Universe Balance
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Cafe Latté
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Big Victory
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Enchanted Turquoise
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Lovely Autumn (Pink)
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Geometric Wreath (Pink)
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Columnar Stage
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Floral Explosion
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Vill du inreda ditt hem på ett modernt sätt med en känsla av originalitet? Välj våra abstrakta fototapeter och få en vacker inredning i din egen stil. Det finns inget snabbare eller enklare sätt att förvandla din inredning än med en modern fototapet. Abstrakta fototapeter är en riktig fest av mönster och färger - geometriska, uttrycksfulla, minimalistiska, linjära - i den här kategorin kommer alla att hitta något som harmonierar med deras estetiska känslighet. Abstrakta fototapeter är ett mästerverk!

Modern tapet

Hur kan vi definiera det moderna? Vad som är rätt eller speciellt för vår tid, eller har dess aspekter och egenskaper, särskilt med hänvisning till framsteg och evolution. Dessa karaktäriserar samtid och därför i kontrast till termerna föråldrade eller gamla. Ibland betyder det helt enkelt att ta sig ur allt som är standard och konventionellt, just fär att ge en ny stil till de olika områdena i det dagliga livet. Från och med idag kan du till exempel vara mer vågad. Bryta tristess utan att helt ändra din heminredning eller fylla den med elektroniska föremål. Vad som är rätt för dig är de moderna tapeterna från vår fantastiska kollektion som kommer att försköna dina väggar på ett unikt sätt, både i hemmet och i professionella miljöer. Är du en modern person och gillar förändringar som introducerar nya kvaliteter i de rum du bor i? Ett exempel på en modern 3D-fototapet är eleganta geometriska mönster som passar fint in till exempel i en butik med en soffa i bakgrunden. De stora silverfärgerna och fräscha och spännande såpbubblor kommer att vara ett intressant tillskott till en modern badrumsdesign. Abstrakta och färgglada tavlor kommer vara perfekta i en hotellobby. Du kan sedan välja mellan olika motiv men som alla har den gemensamma nämnaren att förnya ditt interiör med något annat än den klassiska enfärgaden och repetitiva mönster. För att lysa upp ditt sovrum och ge det en naturlig men ändå fantastisk touch kan du välja en tapet som representerar en strand, ett landskap eller vilda löv som i en tropisk skog. Om du behöver en modern tapet i ditt vardagsrum, föreslår vi våra vackra världskartor i olika variationer (vintage, moderna, geo-hydrografiska etc.), eller till och med nattfotografering av den otroliga New Yorks skyline. Våra geometriska eller teglade tapeter kommer också att passar vackert in.

Visa mer Visa mindre

Moderna tapeter

Att ge ditt hem ett modernt utseende betyder inte nödvändigtvis att du använder komplicerade motiv, till och med en minimal eller färgstark tapet kan ge samma effekt. Hemligheten ligger i våra många varianter, såsom användningen av pastellfärger och olika effekter, bland vilka vi framhäver det tredimensionella eller illusionen. Du kan därför skämma bort dig själv med att modernisera alla dina rum, även de svåraste som med tapeter för att göra ditt kök modernt. 3D-tapeter lockar observatörernas uppmärksamhet eftersom de skapar djup och visuellt förstorar rummet. Ett annat intressant förslag till vardagsrummet är en modern fototapet. Detta i många fantastiska motiv. I sovrummet skulle de passa bra med ömtåliga blommor, medan du i köket och vid ingången kunde kombinera dem med abstrakt grafik. En modern mönstrad väggdekor kommer också att ge en unik atmosfär för de som vill inreda sitt hem eller arbetsplats. Så det kommer från och med nu att vara snabbt och enkelt att förnya alla tänkbara platser och inte bara i ditt hem utan också t.ex. på jobbet. I själva verket ger många av våra tapeter ett raffinerat och professionellt utseende i studios, väntrum eller B&B. Då är alla våra moderna tapeter en utmärkt present för vänner som nyligen har flyttat hemifrån eller i början av en renovering. Bli inspirerad av det stora utvalet från vår kollektion genom att titta på våra bästsäljare, eller spela det säkera kortet med spektakulära bilder. Ett bra val skulle vara svartvita bilder av städer eller berömda monument. Slutligen får vi inte glömma de moderna tapeterna i popkonststil som påminner om ikoner från konst- och modevärlden.