inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Dansande par - två figurer på abstrakt bakgrund med vågor och skimmer Nr 64327

Taggar: #fototapeter

Fototapet Dansande par - två figurer på abstrakt bakgrund med vågor och skimmer Nr 64327

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Energy of Passion"

Abstrakta tapeter som "Energy of Passion" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Energy of Passion" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Energy of Passion" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Energy of Passion" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta tapeter "Energy of Passion" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, silhuetter, glans, vågor, kärlek, hjärtan, par, ruter, dansa oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Energy of Passion" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Energy of Passion" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter musik Fototapeter kärlek
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte