inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund Nr 61355

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund Nr 61355

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund"

Fototapeter som "Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta tapeter "Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta fototapeter "Abstraktion med hjärtan - konfetti med turkosa hjärtan på vit bakgrund" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kärlek
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte