-25% på canvastavlor och fototapeter [Erbjudandet gäller till 2020.07.06] upptäck

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Fototapeter Kärlek - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

16 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Love Meteorite (Colourful)

Fototapet "Love Meteorite (Colourful)"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Väggtapet Hjärta på trä bakgrund

Fototapet "Hjärta på trä bakgrund"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Eternal love

Fototapet "Eternal love"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Väggtapet Love actually

Fototapet "Love actually"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Love corner

Fototapet "Love corner"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Tre kyssar

Fototapet "Tre kyssar"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Two hearts

Fototapet "Two hearts"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Cold heart

Fototapet "Cold heart"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Love breeze

Fototapet "Love breeze"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Eternal love

Fototapet "Eternal love"

Pris från: 699,03 kr 524,25 kr
Fototapet Love spell

Fototapet "Love spell"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Väggdekor Love message

Fototapet "Love message"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Structure of Love

Fototapet "Structure of Love"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet Energy of Passion

Fototapet "Energy of Passion"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Fototapet A Kiss of a Trees

Fototapet "A Kiss of a Trees"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr
Väggtapet Lily in shades of gray

Fototapet "Lily in shades of gray"

Pris från: 599,04 kr 449,28 kr

Unika fototapeter Kärlek på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Kärlek finner du inovativa dekorationer för väggar. Tack vare ett rikligt sortiment av moderna tapeter Kärlek kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Kärlek erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Kärlek för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av tapeter Kärlek finner du väggdekorer för dörrar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Kärlek är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Kärlek med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Abstrakt, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Kärlek för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Kärlek finner du flera dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Kärlek så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Abstrakt hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter Kärlek passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Kärlek är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för de andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med fototapeter Kärlek. Dekorationer för dörrar i kollektionen Kärlek låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Kärlek – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Kärlek är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Kärlek, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Kärlek tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Kärlek eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Kärlek är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Kärlek är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Kärlek kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Abstrakt.

Fototapeter i kategorin Kärlek och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 motiv på cafototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Kärlek representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Kärlek och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Kärlek, ska du besöka våra övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Abstrakt är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.