inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Geometriska bågar - akvarellabstraktion med sol och mönster Nr 135555

Fototapet Geometriska bågar - akvarellabstraktion med sol och mönster Nr 135555

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Solar Arcs"

Abstrakta moderna tapeter som "Solar Arcs" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Solar Arcs" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Solar Arcs" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Solar Arcs" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Solar Arcs" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, trends, geometrisk, skog, sol, vattenfärg, scandiboho, decometry, nordicpower, artdeco oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Solar Arcs" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Solar Arcs" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte