inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Fountain Nr 136510

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Fountain"

Fototapeter som "Fountain" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Beige, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Fountain" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Fountain" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Fountain" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta tapeter "Fountain" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, trends, geometrisk, geometriska former, cirklar, gentlestories, scandiboho, decometry oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Fountain" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Fountain" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte