inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Blommotiv till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Summer Meadow
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Fleeting Hues
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Dutch Bouquet
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Scattered Moments
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Dandelions and Wind
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Banana Field
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Floral Moment
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Green Banana Leaves
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Carried by the Wind
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Palm Canopy
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Steel Lilies
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Jasmine
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Melancholic Breeze
från
261,99 kr
523,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 11
Vill du förvandla din vägg till en rosenträdgård eller en tropisk djungel? Ta en titt på de blommiga tapeterna från bimago! Med dessa universellt populära och outtröttliga dekorationer kan du försköna ditt rum och ge det en fläkt av natur! Tapeter med växtmotiv är perfekta för avkopplande inredningar. Det är värt att kombinera dem med trämöbler eller dekorationer som imiterar naturmaterial. Välj ett tema för abstrakt blommig tapet från bimago!

Unika fototapeter Blommotiv på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Blommotiv finner du inovativa dekorationer för vägg. Tack vare ett stort sortiment av tapeter Blommotiv kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Blommotiv erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Blommotiv för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Blommotiv finner du väggdekorer för dörrar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. Blommotiv är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Blommotiv med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Abstrakt, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Blommotiv för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Blommotiv finner du många motiv som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Blommotiv så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Abstrakt hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förändra hela din hemmiljö. Moderna tapeter Blommotiv fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Blommotiv är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med fototapeter Blommotiv. Dekorationer för dörrar i kollektionen Blommotiv låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Blommotiv – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Blommotiv är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Blommotiv, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Blommotiv tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Blommotiv eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Blommotiv är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Blommotiv är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Blommotiv kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Abstrakt.

Fototapeter i kategorin Blommotiv och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 produkter på cafototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Blommotiv representerar endast en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Blommotiv och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Blommotiv, missa inte tillfället att upptäcka övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Abstrakt är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.