inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapeter Blommotiv till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Dutch Bouquet
från
185,49 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 12
Vill du förvandla din vägg till en rosenträdgård eller en tropisk djungel? Ta en titt på de blommiga tapeterna från bimago! Med dessa universellt populära och outtröttliga dekorationer kan du försköna ditt rum och ge det en fläkt av natur! Tapeter med växtmotiv är perfekta för avkopplande inredningar. Det är värt att kombinera dem med trämöbler eller dekorationer som imiterar naturmaterial. Välj ett tema för abstrakt blommig tapet från bimago!

Växtmotiv som abstrakt fototapeter

Vill du vara närmare naturen eller gillar du grönt? Är svaret ja? Då måste du ha en abstrakt växttapet i ditt hem! Blommor, löv, växter eller exotiska träd hjälper dig att skapa ett konstnärligt utrymme som utstrålar positiv energi. När är fototapeter med växtmotiv rätt val? Särskilt när du vill ändra utseendet på din inredning eller få den att blomma på ett spektakulärt sätt. Växtmotiv är verkligen universella och kan komplettera olika typer av inredning. Den abstrakta växttapeten visar mönster fulla av friskhet och originalitet, vilket skapar en perfekt kombination. Ett brett utbud av färger hjälper dig att hitta rätt lösning för dina dekorativa behov. Om du vill ha en grön känsla kan du sätta fototapeter på alla väggar i rummet.


 

Växtmotiv som fototapeter

De abstrakta fototapeterna med växtmotiv kommer att förgylla ditt hem med en modern och originell stil. Om du letar efter ett alternativ till väggar målade med färg har du hittat det perfekta alternativet! Abstrakta växttapeter presenterar olika motiv så att din heminredning kan få ett nytt utseende som alltid är aktuellt! Den abstrakta växttapetet kommer att dekorera alla rum i ditt hus eller din lägenhet. Om du vill sätta den i rampljuset kan du välja abstrakta fototapeter med växtmotiv i stort format. Den här typen av dekoration kan naturligtvis vara mer diskret tack vare det mindre formatet och de dämpade färgerna. Allt detta hittar du i vår kollektion. En sak är säker: växt- och blomstermotiv ger lycka, friskhet och liv! Varje kontakt med naturen, även tack vare dessa dekorationer, har en avslappnande effekt som gör att du mår bättre!