inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion Nr 62084

Taggar: #fototapeter

Fototapet Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion Nr 62084

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Tapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion"

Unika tapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" i kategorin Optiska illusioner är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" är: fototapeter.

Fototapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" som en vattensäkra tapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" är Svart. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" och andra tapeter ifrån kategorin Optiska illusioner samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Gyllene korridor - gammal tunnelarkitektur med vatten och djupillusion" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte