inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård Nr 63966

Taggar: #fototapeter

Fototapet Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård Nr 63966

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Tapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård"

Trendiga tapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" i kategorin Optiska illusioner är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" är: fototapeter.

Fototapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" som en vattensäkra tapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" är Grön. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" och andra tapeter ifrån kategorin Optiska illusioner samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Dörr till den hemliga trädgården - grind till en höstgrön trädgård" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter futuristiska Fototapeter optiska illusioner
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte