inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor Nr 59784

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor Nr 59784

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor"

Är Fototapet "Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor" ifrån kategorin Optiska illusioner (Huvudfärg: Vit) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det busenkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Abstraktion med färg - 3D-illusion i rymden med regnbågsfärgade trappor" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte