tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2021.06.14

Fototapeter Optiska illusioner - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Pergola Fototapet Pergola
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggtapet Wooden passage Fototapet Wooden passage
från
389,34 kr
599,04 kr
Dekorativa tavlor Stairway to Santorini Fototapet Stairway to Santorini
från
454,32 kr
699,03 kr
Fototapet Enchanted window Fototapet Enchanted window
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Park view Fototapet Park view
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet White Balance Fototapet White Balance
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Rainbow Geometry Fototapet Rainbow Geometry
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet White Spider's Web Fototapet White Spider's Web
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Seaside Bastion Fototapet Seaside Bastion
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet The Magical Gateway Fototapet The Magical Gateway
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Library of Dreams Fototapet Library of Dreams
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Old Bridge Fototapet Old Bridge
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Stone Lions Fototapet Stone Lions
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Home library Fototapet Home library
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Enchanted garden Fototapet Enchanted garden
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggdekor The chamber of secrets Fototapet The chamber of secrets
från
324,27 kr
498,96 kr
Väggdekor Idyll Fototapet Idyll
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Mystery marble Fototapet Mystery marble
från
389,34 kr
599,04 kr
Fototapet Decorative spiral stairs Fototapet Decorative spiral stairs
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggtapet Infinity Fototapet Infinity
från
324,27 kr
498,96 kr
Fototapet Colorful stairs Fototapet Colorful stairs
från
389,34 kr
599,04 kr
Väggtapet Towards the sky Fototapet Towards the sky
från
389,34 kr
599,04 kr

Unika fototapeter Optiska illusioner på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Optiska illusioner finner du underbara dekorationer för väggar. Tack vare ett stort urval av tapeter Optiska illusioner kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Optiska illusioner erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Optiska illusioner för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Optiska illusioner finner du väggdekorer för husväggar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Optiska illusioner är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Optiska illusioner med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen 3D & Optiska illusioner, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Optiska illusioner för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Optiska illusioner finner du många dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeterna Optiska illusioner så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter 3D & Optiska illusioner hittar du ett hav av idéer om hur du kan förändra hela din hemmiljö. Moderna tapeter Optiska illusioner passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Optiska illusioner är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Optiska illusioner. Dekorationer för dörrar i kollektionen Optiska illusioner låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Optiska illusioner – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Optiska illusioner är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Optiska illusioner, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Optiska illusioner tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Optiska illusioner eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Optiska illusioner är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Optiska illusioner är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Optiska illusioner kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna 3D & Optiska illusioner.

Fototapeter i kategorin Optiska illusioner och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 produkter på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den underbara fototapetern för ditt hus. Kollektionen Optiska illusioner representerar enbart en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, djur och fantasy. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Optiska illusioner och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Optiska illusioner, ska du besöka våra övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. 3D & Optiska illusioner är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavla och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.