inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavlor för kök och matsal

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Love Home
från
817,65 kr
Canvastavla Vakna!
från
524,79 kr
Canvastavla Morning
från
524,79 kr
Canvastavla Kiwi
från
592,11 kr
Canvastavla Vinbär
från
777,78 kr
 1. 1
 2. 2

Unika fototapeter Tavlor för kök och matsal på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Tavlor för kök och matsal kan du upptäcka häpnadsväckande dekorationer för vägg. Tack vare ett varierande utbud av tapeter Tavlor för kök och matsal kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Tavlor för kök och matsal erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Tavlor för kök och matsal för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av tapeter Tavlor för kök och matsal finner du väggdekorer för väggar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Tavlor för kök och matsal är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Tavlor för kök och matsal med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Dekorationer, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Tavlor för kök och matsal för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Tavlor för kök och matsal hittar du många dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Tavlor för kök och matsal så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Dekorationer hittar du ett hav av idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter Tavlor för kök och matsal fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Tavlor för kök och matsal är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Tavlor för kök och matsal. Dekorationer för vägg i kollektionen Tavlor för kök och matsal låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Tavlor för kök och matsal – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Tavlor för kök och matsal är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Tavlor för kök och matsal, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Tavlor för kök och matsal tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Tavlor för kök och matsal eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Tavlor för kök och matsal är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Tavlor för kök och matsal är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Tavlor för kök och matsal kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Dekorationer.

Fototapeter i kategorin Tavlor för kök och matsal och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 produkter på moderna fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den underbara fototapetern för ditt hem. Kollektionen Tavlor för kök och matsal representerar enbart en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Tavlor för kök och matsal och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Tavlor för kök och matsal, missa inte tillfället att upptäcka övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Dekorationer är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.