• <%= message %>

Fototapeter för sovrummet - unika väggdekorationer

105 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Fototapet Pink Cascades

Fototapet "Pink Cascades"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Magic night

Fototapet "Magic night"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Night expedition

Fototapet "Night expedition"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Royal Whiteness

Fototapet "Royal Whiteness "

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Heavenly Illusion

Fototapet "Heavenly Illusion"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Golden Harmony

Fototapet "Golden Harmony"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Industrial mosaic

Fototapet "Industrial mosaic"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Perfect Harmony

Fototapet "Perfect Harmony"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Romantic Glow

Fototapet "Romantic Glow"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Love is the Answer

Fototapet "Love is the Answer"

Pris från: 699,03 kr
Fototapet Angelic Dream

Fototapet "Angelic Dream"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Breath of spring

Fototapet "Breath of spring"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Phuket Province

Fototapet "Phuket Province"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Cosmopolitan

Fototapet "Cosmopolitan"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Enchanted window

Fototapet "Enchanted window"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Wooden orbit

Fototapet "Wooden orbit"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet White weave

Fototapet "White weave"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Klocka (Vintage)

Fototapet "Klocka (Vintage)"

Pris från: 498,96 kr
Fototapet Lavender postcard

Fototapet "Lavender postcard"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Cave: New York

Fototapet "Cave: New York"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Paper birds

Fototapet "Paper birds"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Spring key

Fototapet "Spring key"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Love letter

Fototapet "Love letter"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Purple Comet

Fototapet "Purple Comet"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Autumn Awakening

Fototapet "Autumn Awakening"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Silent Waterfall

Fototapet "Silent Waterfall"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Heavenly Views

Fototapet "Heavenly Views"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Jade Corridor

Fototapet "Jade Corridor"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Green Clover

Fototapet "Green Clover"

Pris från: 599,04 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Unika fototapeter Fototapeter för sovrum på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Fototapeter för sovrum upptäcker du underbara dekorationer för barnrum. Tack vare ett riklig kollektion av fototapeter Fototapeter för sovrum kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Fototapeter för sovrum erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Fototapeter för sovrum för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Fototapeter för sovrum finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Fototapeter för sovrum är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter Fototapeter för sovrum med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Dekorationer, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Fototapeter för sovrum för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Fototapeter för sovrum kan du upptäcka en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Fototapeter för sovrum så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Dekorationer hittar du ett hav av idéer om hur du kan förändra hela din hemmiljö. Moderna tapeter Fototapeter för sovrum fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Fototapeter för sovrum är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med fototapeter Fototapeter för sovrum. Dekorationer för dörrar i kollektionen Fototapeter för sovrum låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Fototapeter för sovrum – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Fototapeter för sovrum är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Fototapeter för sovrum, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Fototapeter för sovrum tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Fototapeter för sovrum eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Fototapeter för sovrum är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Fototapeter för sovrum är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Fototapeter för sovrum kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Dekorationer.

Fototapeter i kategorin Fototapeter för sovrum och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 förslag på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för ditt hus. Kollektionen Fototapeter för sovrum representerar endast en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Fototapeter för sovrum och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Fototapeter för sovrum, ska du besöka våra övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Dekorationer är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.