-50% rabatt på utvalda produkter

Erbjudandet gäller till 2024.06.25

100 % HANDMÅLADE TAVLOR

Äkta konst i ditt hem

Sticka ut från mängden - i stället för massdekoration satsar du på äkta konst i en modern utgåva! Handmålade tavlor från bimago är ett unikt äktenskap mellan konstnärlighet och modernitet. Du kan beställa våra mest omtyckta mönster i form av en handmålad tavla, som skapas för varje enskild beställning av riktiga konstnärer.

Painted picturesPainted picturesPainted pictures
Painted picturesPainted picturesPainted pictures

Högsta kvalitet till ett bra pris Kilram i trä, italiensk duk och spansk färg.

När du köper en handmålad tavla på bimago kan du vara säker på att du väljer en produkt av exceptionell kvalitet. Kiramen, dvs. den träram på vilken tavlans duk spänns upp, är tillverkad av massivt furuträ. Tack vare den är tavlan du får redan färdig att hänga upp och behöver inte ramas in ytterligare. I den kreativa processen använder vi endast italiensk bomullsduk och certifierade spanska akrylfärger, vilket garanterar färgernas intensitet och hållbarhet - så att du kan njuta av den unika skönheten i den handmålade tavlan i många år framöver.

Exceptionella konstnärer från hela Europa Varje handmålad tavla är unik!

Handmålade tavlor skapas av europeiska konstnärer som samarbetar med bimago. Processen för att skapa en handmålad tavla är lite längre än ett maskinellt reproducerat tryck - men slutresultatet är absolut värt det! Varje tavla är unik, med unika färgstrukturer och penseldrag. För en ännu mer unik känsla kan du beställa en personlig dedikation för att göra tavlan till en speciell gåva som kommer att stanna kvar hos mottagaren länge. Personligt meddelande finns som ett tillbehör till varje handmålad tavla.

Painted picturesPainted picturesPainted pictures