bimago
-30% på rumsavdelare och canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020 Upptäck

Väggdekorer Blommor - För ditt hem och dina möbler

84 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Väggdekorationer Blommor
från
103,50 kr
Väggdekor Blommor
Väggdekorationer  Gerberas
från
89,10 kr
Väggdekor Gerberas
Väggdekorationer Gerbera
från
94,50 kr
Väggdekor Gerbera
Väggdekorationer Äng
från
135,45 kr
Väggdekor Äng
Väggdekorationer Flowers
från
226,80 kr
Väggdekor Flowers
Väggdekorationer Flower
från
140,40 kr
Väggdekor Flower
Väggdekorationer Meadow
från
127,80 kr
Väggdekor Meadow
Väggdekorationer Flowers
från
95,40 kr
Väggdekor Flowers
Väggdekorationer Flower
från
89,10 kr
Väggdekor Flower
Väggdekorationer Poppies
från
147,60 kr
Väggdekor Poppies
Väggdekorationer Callas
från
105,75 kr
Väggdekor Callas
Väggdekorationer Dandelion
från
115,20 kr
Väggdekor Dandelion
Väggdekorationer Rose
från
89,10 kr
Väggdekor Rose
Väggdekorationer Flowers
från
118,80 kr
Väggdekor Flowers
Väggdekorationer Lily
från
101,25 kr
Väggdekor Lily
Väggdekorationer Flowers
från
132,30 kr
Väggdekor Flowers
Väggdekorationer Flowers
från
109,80 kr
Väggdekor Flowers
Väggdekorationer Magnolia
från
89,10 kr
Väggdekor Magnolia
  1. 1
  2. 2

Väggdekorer Blommor & Växter

I Bimago online-galleri hittar du många väggdekormotiv kring temat blommor. Väggdekorens unika motiv Blommor & Växter har fått stor popularitet hos våra kunder. Oavsett om det är magnolior, orkidéer eller rosor - kommer du att upptäcka många möjligheter med Väggdekorer Blommor & Växter . Oavsett om det är kök, vardagsrum eller sovrum - väggdekorer som blommor är i princip lämpliga för alla rum. De professionella designers på bimago.se har skapat för dig en artistiskoch individuell kollektion av väggdekorer med blommor och växter. Upptäck kreativa designidéer med Väggdekorer Blommor & Växter . Skapa en vacker färgpalett i ditt rum och beställ fantastiska väggdekorer med blommor och växter från Bimago! Väggdekorer - din flexibla möjlighet till en individuell väggdesign. I vår butik hittar du extraordinära mönster av väggdekorer som blommor, så vi visar dig olika idéer hur man applicerar en väggdekor i ditt eget hem.

Visa mer Dölj

Orkidéer och vallmoblommor som dekoration

Gör en grön oas ur ditt hem! Väggdekorer med växter och blommor finns i olika mönster och storlekar. väggdekorer med blommor håller inte bara på väggarna. Ge spegeln eller skåpet en ny stil. väggdekorer med blommor är förmodligen den enklaste lösningen att dekorera väggar billigt. Se själv hur väggdekor blommor kan ändra hela rummet. De blommiga väggdekorerna ger en frisk vind i inredningsdesignen. Ordna väggdekorer till din smak. Väggdekorer med blommor och växter kommer att se särskilt bra ut både över soffan och ovanför matbordet. Med väggdekorer kan småformade blommor användas för att placera barns visuella accenter på möbler eller dörrar. Dekorera ditt hem med individuella väggdekaler med exempelvis orkidéer. Alla tillgängliga väggdekorer i olika färger kan kombineras på ett dekorativt sätt. Det finns inga gränser för kreativitet.

Väggdekorer med växter och väggdekorer med blommor

Väggdekorer Blommor och Växter är mycket populära hos kunderna . På Bimago expanderar vi ständigt vår väggdekorkollektion med nya modeller och nya blommor. Vårt designteam strävar efter att följa den senaste trenden och utveckla nya produkter hela tiden . Upptäck unika väggdekorer med blommor , vilket ger ditt boende en elegant och individuell touch. Eftersom valet av olika väggdekorer med blommor är mycket olika, erbjuder denna väggdekoration kreativa möjligheter . Väggdekorer med växter och blommor är lämpliga för alla rum . Prenumerera på vårt nyhetsbrev, följ oss på Facebook och missa inte några intressanta erbjudanden och nyheter. Upptäck vår samling av väggdekorer i form av blommor och dekorera ditt hem igen! Besök vår hemsida och upptäck kreativa väggdekorationer. Vi hoppas att vårt erbjudande kommer att väcka ditt intresse och att högkvalitativa väggdekorer med blommor kommer att uppfylla dina förväntningar.

Väggdekorer med växter, blommor och naturmotiv

Att montera väggdekorer med växt-, blom- och naturmotiv är väldigt enkelt. Inga lim är nödvändiga för applikationen eftersom folien är självhäftande. Väggdekorer med blommor och växter är mycket slitstarka och vattentäta på grund av deras natur . De rengörs bäst med en fuktig trasa eller svamp. Väggdekorer i form av blommor finns i följande versioner: matt (den mest populära varianten, repfast), blank (i metalliska färger) och genomskinlig (lite ogenomskinlig). Innan du köper väggdekoren, är det bäst att hitta en lämplig plats på din vägg. Beställ den som matchar storleken på din fria väggyta. Varje väggdekor finns i olika storlekar och utföranden. Bimago.se erbjuder dig ett brett utbud av olika väggdekorer. Dessutom är väggdekorer i form av blommor och växter en cool födelsedagspresent. Välj som ett alternativ till färska blommor en långsiktig, tålig väggdekor som en ros. Garanterad wow-effekt! Upptäck v´r moderna samling av väggdekorer i form av blommor och växter till rimliga priser på Bimago.