-50% på fototapeter [ Erbjudandet gäller till 2019.01.23 ] upptäck

Väggdekor kök - modern köksdekoration

Köket är idag inte bara för matlagning men blir alltmer till en mötesplats i lägenheten. Eftersom köket är hjärtat av lägenheten är det inte bara tänkt att vara funktionellt och praktiskt utan också att se vackert ut. Ett kök kan vara ett mycket spännande utrymme för dekoration. I Bimago webbshop hittar du vackra dekorationsidéer, eftersom du enkelt kan försköna ditt kök. Slående motiv för köket har fått stor popularitet bland våra kunder. Hitta ditt matchande väggdekor för kök i ett fantastiskt urval och upptäck flera designmöjligheter med de unika och moderna väggdekorer. På Bimago hittar du köksväggdekorer på ämnena: kaffe, citat, kök, frukt och grönsaker. Vill du få en översikt över de senaste väggdekortrenderna? Bimago online-galleri är en bra idé! De professionella designers från Bimago.se har utformat det dekorativa köket för dig. Upptäck kreativa idéer med väggdekorer för köket.

Visa mer Dölj

Väggdekor kök

Det otaliga utbudet av väggdekorer för kök erbjuder individuella designalternativ på ett enkelt men mycket effektivt sätt. Väggdekoren är inte bara till för väggar, förstås. Ge skåpet eller spegeln en ny stil . Väggdekorer för köket är förmodligen den enklaste lösningen att dekorera väggarna med flexibelt. Övertyga dig själv hur väggdekoren kan ändra hela rummet. Med väggdekorer för kök kan du göra köket vackrare. Väggdekorer för köket kommer att se särskilt bra utbåde på matbordet och på bordsskivorna . Med väggdekorer med köksmotiv i litet format kan du enkelt placera optiska accenter på möbler eller garderober. Dekorera ditt kök med individuella väggdekorer för köket. Alla tillgängliga väggdekorer för köket i olika färger kan kombineras på ett dekorativt sätt. Det finns inga gränser för kreativitet!

Väggdekorer Kök som moderna väggdekorer

Skapa ett vackert färgschema i din interiör och beställ fantastiska väggdekorer till köket på Bimago. Väggdekorer för köket är mycket populära bland kunderna. Vi på Bimago utökar ständigt vår väggdekorkollektionmed nya modeller. Vårt designteam strävar efter att följa den senaste trenden och utveckla nya produkter hela tiden. Upptäck väggdekorer för kök för att ge ditt kök en elegant och individuell touch. I Bimagogalleriet inspirerades designers av kaffe, kaffebönor, ekologiska produkter, sushi, jordgubbar, apelsin och is. Eftersom valet av olika väggdekorer för kök är väldigt varierat, erbjuder denna väggdekoration kreativa designmöjligheter. Bimago väggdekorer för köket är lämpliga för kök med olika inredningstyper. Vill du ha mer inspiration och dekorationsideer? Prenumerera på vårt nyhetsbrev, följ oss på Facebook och missa inte några intressanta erbjudanden och nyheter.

Väggdekorer för köket

Installation av väggdekor för köket är barnvänligt . Inga lim är nödvändiga för applikationen eftersom folien är självhäftande. Väggdekorer för köket är mycket slitstarka och vattentäta på grund av deras natur. . De rengörs bäst med en fuktig svamp eller trasa. Väggdekorerna för kök som utarbetats av oss finns i följande versioner: glansiga (metalliska färger), Matt (den mest populära variant, reptålig) och öppet (något genomskinlig) . Innan du köper väggdekorer, är det bäst att hitta en lämplig plats på din vägg. Beställ den som matchar storleken på din vägg - varje väggdekor finns i olika storlekar och utformanden. Upptäck vår samling av väggdekorer till köket och återuppliva ditt kök eller matsal! Besök vår hemsida och upptäck kreativa väggdekorer. Vi hoppas att vårt erbjudande väcker ditt intresse, och att den höga kvaliteten på väggdekorerna överträffar dina förväntningar.

  • <%= message %>

Väggdekorer För kök - För ditt hem och dina möbler

35 produkter tillgängliga i denna kategori

Väggdekorationer Chili pepper

Väggdekor "Chili pepper"

Pris från: 202,50 kr
Väggdekorationer Cocktail

Väggdekor "Cocktail"

Pris från: 112,50 kr
Väggdekorationer Frukter (kök)

Väggdekor "Frukter (kök)"

Pris från: 112,50 kr
Väggdekorationer Öl

Väggdekor "Öl"

Pris från: 169,20 kr
Väggdekorationer Lemon

Väggdekor "Lemon"

Pris från: 112,50 kr
Väggdekorationer Fruits: cherries

Väggdekor "Fruits: cherries"

Pris från: 112,50 kr
Väggdekorationer Cherries

Väggdekor "Cherries"

Pris från: 140,40 kr
Väggdekorationer Radler

Väggdekor "Radler"

Pris från: 121,50 kr
Väggdekorationer  Coffee Beans

Väggdekor " Coffee Beans"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Banana

Väggdekor "Banana"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Sour citron

Väggdekor "Sour citron"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Sushi

Väggdekor "Sushi"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Bitter smak

Väggdekor "Bitter smak"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Food

Väggdekor "Food"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Ice-cream

Väggdekor "Ice-cream"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Avocado

Väggdekor "Avocado"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Apelsinsmak

Väggdekor "Apelsinsmak"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Anise star

Väggdekor "Anise star"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer I love Bio

Väggdekor "I love Bio"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Drops of Coffee

Väggdekor "Drops of Coffee"

Pris från: 89,10 kr
Väggdekorationer Apple and pear

Väggdekor "Apple and pear"

Pris från: 112,50 kr
Väggdekorationer Apple

Väggdekor "Apple"

Pris från: 476,10 kr
Väggdekorationer Mama restaurant

Väggdekor "Mama restaurant"

Pris från: 182,25 kr
Väggdekorationer Cappuccino...

Väggdekor "Cappuccino..."

Pris från: 168,75 kr