bimago
-30% på rumsavdelare och canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020 Upptäck

Väggstickers kök

64 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Väggdekorationer Food
från
89,10 kr
Väggdekor Food
Väggdekorationer Cocktail
från
89,10 kr
Väggdekor Cocktail
Väggdekorationer Öl
från
129,15 kr
Väggdekor Öl
Väggdekorationer Flower
från
89,10 kr
Väggdekor Flower
Väggdekorationer Rose
från
89,10 kr
Väggdekor Rose
Väggdekorationer Mouth
från
126,90 kr
Väggdekor Mouth
Väggdekorationer Banana
från
89,10 kr
Väggdekor Banana
  1. 1
  2. 2

Väggdekor för köket - trendig inredning

Om du gillar snabba förändringar i inredningen kan självhäftande väggdekorer vara ett smart alternativ i köket. Den enkla monteringen av dessa dekorationer gör att du kan dekorera väggar, möbler eller kylskåp på ett originellt och snabbt sätt. Bland favoriterna är citat och texter för köket. Ett citat relaterad till köket eller en rolig text ger interiören en unik touch. Vårt erbjudande inkluderar väggdekorer i en mängd olika stilar och storlekar, som enkelt kan anpassas till rummets utformning. De färgglada eller svartvita bokstäverna kommer tveklöst att förbättra inredningens karaktär och ge den en unik stil. Bland väggdekorerna till köket kan du också välja motiv som frukt, grönsaker och andra kulinariska motiv. Med väggdekorerna kan du också skapa intressanta kompositioner på väggen eller på möblerna. Denna dekoration gör att du kan diversifiera rummets layout utan för mycket ansträngning och höga kostnader.

Se mer Se mindre

Väggdekor för kök - färgglada dekorationer

Om det inte finns så mycket färg i köket är det smart att välja våra lättmonterade och prisvärda väggdekorer. En sådan dekorativ touch kommer definitivt att liva upp inredningen med dina favoritfärger. Favoritfrukter och grönsaker på de färgglada väggdekorerna blir en dekoration full av optimism som kommer att ge en glad känsla till köket. Kaffeälskare lär uppskatta dekoren med en kopp eller med aromatiska kaffebönor. En sådan prydnad kan snyggt förändra utseendet på väggen utan också på möbler eller kylskåp. Bland de dekorer som tillägnas köket kan du också hitta kryddor och motiv relaterade till dina favoriträtter och drycker. De typiska motiven till köket kan dekorera alla typer av inredningsstilar, med utgångspunkt från traditionella stilar: Provencalsk, lantligt eller shabby chic till mer modern och minimalistisk inredning. En snygg väggdekor ger inredningen en ny karaktär och du kommer med säkerhet att uppskatta de nya färgglada detaljerna på väggen.

Väggdekorer för köket - modern inredning

Moderna kök är mycket trendiga idag. Lackerade luckor, köksöar och mjuka färger gör denna interiör extremt elegant. Det är dock värt att införa lite ljusa färger för att liva upp interiören ... Välj en liten färgaccent som tillför intressanta färger och samtidigt behåller inredningens estetik. Väggdekorer för köket är perfekta för att få till den där slutgiltiga inredningstouchen Bland vårt utbud kan du hitta färgglada väggdekorer i form av frukt och grönsaker. Den moderna stilen och de underbara färgerna i dessa dekorationer ger köket en uppfriskande look. Dessa väggdekorer kan också ha en praktisk funktion - de döljer de små bristerna på luckor eller kakel. Innan du applicerar, kom ihåg att väggdekorerna måste appliceras på en jämn och ren yta. Väggdekorerna är tryckta på ett självhäftande ark, så det är bara att dra bort plasten, sätta motivet på väggen och sen dra av arket.