inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tygbag

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
De senaste åren har tygkassar slagit rekord i popularitet - de ersätter engångsartiklar i plast när du handlar. Och det är inte konstigt, shoppingväskor är en fantastisk kombination av estetik med praktiska egenskaper och bra design med funktionalitet! Bimagos shoppingväskor är rymliga och bekväma att bära - antingen för hand eller över axeln. Med det här tillägget blir till och med en vardaglig resa till bageriet eller mataffären ett riktigt nöje: vi bjuder in dig att shoppa!

Väskor i tyg

Kvinnor älskar dem mycket, förutom att de är vackra, snygga, fashionabla är de också definitivt mycket praktiska och nödvändiga när man går ut: de är väskor! I vår omfattande kollektion av väskor har vi både säckväskor och tygväskor. Alla våra versioner är mycket bekväma eftersom de är rektangulära och har mycket breda handtag som gör att de kan bäras på axlarna, utan att vara irriterande eller extremt tunga, men också i handen, kanske när den inte är extremt full. De är alla tygpåsar, just tygpåsar, som också är perfekta när det regnar. Förutom att de är fina väskor för att gå ut med är de också perfekta som vävda shoppingväskor, så de är också fina att använda för att handla.


 

Tygväskor

Den vävda väskan är mycket trevlig att använda i olika situationer: den är mycket enkel och färgglad, perfekt för att gå ut, men samtidigt är den också mycket hållbar och kan användas som shoppingväska. Tack vare de många moderna mönstren kommer den att ge dig lite glädje och skoj även när du handlar. Den är också mycket bekväm att bära på axlarna, särskilt när den är full, och mycket bekväm att bära för hand. Våra tygväskor är också mycket trevliga att ta med till gymmet, eftersom de är gjorda som en duffelbag, de är mycket rymliga så att du kan få plats med det du behöver och du behöver inte oroa dig för att bära tunga, skrymmande väskor. På sistone har det varit mycket modernt att bära väskor som är mycket bekväma, enkla och funktionella, och det gäller även våra vävda shoppingväskor: superbekväma, supereleganta och superkapabla, men framför allt perfekta för alla tillfällen, från de mest eleganta till de mindre eleganta, som att gå och handla.