-25% på canvastavlor och fototapeter [Erbjudandet gäller till 2020.07.06] upptäck

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Vintage - Canvastavlor och canvastryck

16 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Stil: Provence
Klassiska tavlor Vintage Red Bike

Canvastavla "Vintage Red Bike"

Pris från: 201,24 kr 150,93 kr
Moderna tavlor Secret of Happiness

Canvastavla "Secret of Happiness"

Pris från: 201,24 kr 150,93 kr
Klassiska tavlor Home: Red

Canvastavla "Home: Red"

Pris från: 391,95 kr 293,94 kr
Klassiska tavlor Le currier de air

Canvastavla "Le currier de air"

Pris från: 482,49 kr 361,80 kr
Väggdekorationer Garden in vintage style

Canvastavla "Garden in vintage style"

Pris från: 482,49 kr 361,80 kr
Dekorativa tavlor Purple House

Canvastavla "Purple House"

Pris från: 680,22 kr 510,12 kr
Moderna tavlor Romantic Stroll

Canvastavla "Romantic Stroll"

Pris från: 680,22 kr 510,12 kr
Moderna tavlor Lawender love

Canvastavla "Lawender love"

Pris från: 482,49 kr 361,80 kr
Moderna tavlor Lavander

Canvastavla "Lavander"

Pris från: 482,49 kr 361,80 kr
Moderna tavlor Heather composition

Canvastavla "Heather composition"

Pris från: 680,22 kr 510,12 kr
Klassiska tavlor Childhood Memory

Canvastavla "Childhood Memory"

Pris från: 391,95 kr 293,94 kr
Klassiska tavlor  Vintage porch

Canvastavla " Vintage porch"

Pris från: 391,95 kr 293,94 kr
Väggdekorationer Heather wreath

Canvastavla "Heather wreath"

Pris från: 391,95 kr 293,94 kr
Moderna tavlor Heather asylum

Canvastavla "Heather asylum"

Pris från: 680,22 kr 510,12 kr
Klassiska tavlor Mauve asylum

Canvastavla "Mauve asylum"

Pris från: 680,22 kr 510,12 kr
Dekorativa tavlor Amethystine asylum

Canvastavla "Amethystine asylum"

Pris från: 680,22 kr 510,12 kr

Vintage - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Vintage finner du fantastiska dekorationer för väggar. Med ett stort urval av tavlor med foto Vintage så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Vintage är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Vintage skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Vintage finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Vintage är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Vintage finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Vintage, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Vintage för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Vintage finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Vintage att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Vintage är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Vintage passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Vintage är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Vintage kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Vintage som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Vintage skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Vintage som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Vintage. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Vintage kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Vintage utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Vintage i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVintage och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra väggdekorer Vintage . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Vintage passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorVintage och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Vintage ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!