bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Musik - Canvastavlor och canvastryck

18 produkter tillgängliga i denna kategori

Moderna tavlor Saxofon och violin
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Saxofon och violin
Väggdekorationer Guitar Hero
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Guitar Hero
Klassiska tavlor The sound of the violin
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla The sound of the violin
Moderna tavlor Jazz in comic
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Jazz in comic
Väggdekorationer Red guitar
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Red guitar
Moderna tavlor Jazzy NYC
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Jazzy NYC
Moderna tavlor Jazz musician
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Jazz musician
Moderna tavlor Recital
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Recital
Moderna tavlor Electric guitars
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Electric guitars
Väggdekorationer Trumpeter
från
206,01 kr
294,30 kr
Canvastavla Trumpeter
Klassiska tavlor The Sound of Music
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla The Sound of Music
Dekorativa tavlor Musik av färger
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Musik av färger
Väggdekorationer Guld violin
från
441,99 kr
631,53 kr
Canvastavla Guld violin
Klassiska tavlor Notskrift
från
980,82 kr
1 401,30 kr
Canvastavla Notskrift
Väggdekorationer Violin konsert
från
294,12 kr
420,21 kr
Canvastavla Violin konsert
Dekorativa tavlor Guld violin
från
286,65 kr
409,59 kr
Canvastavla Guld violin
Väggdekorationer Orkester
från
460,62 kr
658,08 kr
Canvastavla Orkester

Musik - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Musik hittar du vackra dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tryck på duk Musik så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Musik är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Musik fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Musik finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Musik är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Musik finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Musik, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stillebendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Musik för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Musik upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Musik att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Musik är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Musik passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Musik är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Musik kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Stilleben på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Musik som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Musik skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Musik som består av flera paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Musik. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Stilleben kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Musik kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Musik utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Musik i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMusik och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika canvastavlor Musik . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Musik passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilleben är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerMusik och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Musik ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!