inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Musik, musikrelaterade tavlor och tavlor inspirerade av musik

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Guitar Hero
från
340,56 kr
567,72 kr
-40%
Canvastavla Red guitar
från
340,56 kr
567,72 kr
-40%
Canvastavla Orkester
från
457,56 kr
762,66 kr
-40%
Canvastavla The magic sound of a guitar
från
340,56 kr
567,72 kr
-40%
Canvastavla Jazz in comic
från
470,79 kr
784,80 kr
-40%
Canvastavla Jazzy NYC
från
470,79 kr
784,80 kr
-40%
Canvastavla Jazz musician
från
340,56 kr
567,72 kr
-40%
Canvastavla Electric guitars
från
340,56 kr
567,72 kr
-40%
Canvastavla The Sound of Music
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Musik av färger
från
340,56 kr
567,72 kr
-40%
Canvastavla Saxofon och violin
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Guld violin
från
441,63 kr
736,11 kr
-40%
Canvastavla Notskrift
från
1 026,63 kr
1 711,17 kr
-40%
Canvastavla Violin konsert
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Guld violin
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Musiktavla är för dem som åtföljs av musik i nästan varje ögonblick i sitt liv. Lyssna på dina favoritlåtar eller komponera dina egna, lära känna nya band - det finns många sätt att interagera med detta område. Vi har kombinerat musikaliska motiv med en originell väggdekorationsidé och skapat en kollektion jazz-, pop- och raptavlaar som gör att du kan anpassa ditt utrymme och betona dina passioner. Gitarr, saxofon eller jazzmusiker - alla kommer att hitta något för sig själva!

Rap som konst

Om du är ett musikfan kan du uttrycka det i ditt vardagsrum med hjälp av våra musiktavlor. Musik har varit en del av människans liv sedan urminnes tider, när det inte fanns några klassiska instrument spelade människor på snäckor, pinnar, stenar, krukor eller sina egna lår och magar, och naturligtvis sjöng de. Musiken är ett av de områden inom de fina konsterna som påverkar det mänskliga psyket genom ljudet. Den klassiska musikens positiva effekter på humöret och utvecklingen har länge observerats; människor som lär sig spela ett instrument klarar sig också bättre i matematik. En av de mest kända musiktyperna är rap och det är därför vi förbereder en stor kollektion av rap konst som tavlor. Du hittar tavlor med dina favoritrappare som Tupac eller Biggy.


 

Musik som tavlor

Musik utvecklar aktivt minne, delad uppmärksamhet, kreativ fantasi och kognitiva färdigheter: från perception till estetiska bedömningar och klassificering. Andra funktioner hos musiken är relaterade till utvecklingen av självständigt tänkande, tillfredsställelse av behovet av att uttrycka sig samt inflytande på kommunikationsförmågan. En sådan här musiktavla kan vara ett bra komplementtill ditt barns rum som spelar ett instrument eller bara helt enkelt gillar att lyssna på sitt favoritband.

Väggkonst som tavlor med musiktema

I förhistorisk tid användes instrument främst för att ge rytm. De tidigaste musikinstrumenten var pipor, snäckor, skramlor, musikbågar och trummor av alla slag. En flöjt som upptäcktes i Tyskland tros vara det äldsta instrumentet i världen och beräknas vara 35 000 år gammalt. Musik som tavlor kan föreställa noter, musiker, musikinstrument eller en kombination av dessa element. På bimago hittar du ett brett urval av tavlor med instrument: violiner, trumpeter, piano, gitarrer, flöjter osv.Upptäck våra tavlor med musiktema.

Musik som canvastavlor

Musikinstrument har några av de mest fantastiska designerna och ljusa färgerna som gör att ditt hem, kontor eller rekreationsutrymme drar till sig uppmärksamhet från alla som ser dem. På samma sätt skapar dessa mönster en betryggande atmosfär eller en livlig stämning i ett annars ganska tråkigt och vanligt utrymme. Använd tavlor med musikinstrument för att försköna ditt hem eller din arbetsplats genom att matcha din befintliga heminredning och samordna eller kontrastera dem med andra dekorativa element. Besök bimago idag och välj din favorittavlaoch förvandla din inredning.

Musiktavlor på dina väggar

Är du ett musikfan eller vill du bara sätta lite färg på dina väggar?! Musikmotiv från bimago kan vara den perfekta dekorationen att hänga på dina väggar! På bimago hittar du ett stort urval av stilar och motiv som gör att du kan dekorera alla typer av inredningar. För en modern känsla kan du välja motiv av superfärgade noter och kombinera dem med tavlor, superfärgade dekorationer och vitlackerade möbler. För ett klassiskt utseende kan du välja motiv av imponerande musikinstrument, som harpor eller cellos. Kombinera dessa tavlor med möbler i massivt trä och förgyllda dekorationer för att skapa ett imponerande utseende. Om du vill ha en vintage-stil kan du välja motiv från folkfester eller vinylskivor och komplettera inredningen med andra retrodekorationer. Motiv med musiktema passar också bra i barn- och tonårsrummen. För småbarn kan du välja motiv på färgglada noter, medan tonåringar kan välja motiv på skivor eller DJ:s. Musikaliska tavlor kommer att stimulera de yngsta barnens sinne och fantasi! Musikaliska tavlor passar perfekt att hänga i ett vardagsrum, på ett kontor eller längs väggarna i en hall.

Berömda tavlor med musikinstrument

I den här kollektionen hittar du också många retavlaioner av kända tavlor med musikinstrument. I vårt utbud hittar du ett stort urval av Sini-motiv som gör det möjligt för dig att dekorera alla typer av interiörer. De musikaliska tavlorna passar inte bara bra i hemmet, utan även perfekt för väggar på offentliga platser som kontor, resebyråer, affärer, hotellrum och restauranger. Missa inte de fantastiska erbjudandena från oss och besök bimago och upptäck resten av de otroliga dekorativa tavlorna i vårt utbud.