Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Kök - Canvastavlor och canvastryck

99 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Klassiska tavlor Morning Quartet

Canvastavla "Morning Quartet"

Pris från: 427,32 kr
Dekorativa tavlor Skörd

Canvastavla "Skörd"

Pris från: 196,83 kr
Väggdekorationer Macarons

Canvastavla "Macarons"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Summer Breakfast

Canvastavla "Summer Breakfast"

Pris från: 422,91 kr
Moderna tavlor Have a Nice Day!

Canvastavla "Have a Nice Day!"

Pris från: 391,95 kr
Moderna tavlor Sweet Kitchen

Canvastavla "Sweet Kitchen"

Pris från: 427,32 kr
Väggdekorationer Ladies Night

Canvastavla "Ladies Night"

Pris från: 409,59 kr
Klassiska tavlor Cafe

Canvastavla "Cafe"

Pris från: 482,49 kr
Väggdekorationer Äppelpaj

Canvastavla "Äppelpaj"

Pris från: 202,59 kr
Moderna tavlor Exotic cocktail

Canvastavla "Exotic cocktail"

Pris från: 409,59 kr
Dekorativa tavlor Sweet Cosmo

Canvastavla "Sweet Cosmo"

Pris från: 409,59 kr
Moderna tavlor Ice cocktails

Canvastavla "Ice cocktails"

Pris från: 409,59 kr
Klassiska tavlor Rött vin

Canvastavla "Rött vin"

Pris från: 294,30 kr
Dekorativa tavlor Kaffe

Canvastavla "Kaffe"

Pris från: 202,59 kr
Väggdekorationer I kaféet

Canvastavla "I kaféet"

Pris från: 196,83 kr
Dekorativa tavlor Juicy fruit

Canvastavla "Juicy fruit"

Pris från: 409,59 kr
Dekorativa tavlor Dancing fruit

Canvastavla "Dancing fruit"

Pris från: 409,59 kr
Dekorativa tavlor Sweet moments

Canvastavla "Sweet moments"

Pris från: 409,59 kr
Dekorativa tavlor Fruit drinks

Canvastavla "Fruit drinks"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Fruit: lemon

Canvastavla "Fruit: lemon"

Pris från: 482,49 kr
Moderna tavlor Frozen fruits

Canvastavla "Frozen fruits"

Pris från: 409,59 kr
Väggdekorationer Sunny drinks

Canvastavla "Sunny drinks"

Pris från: 294,30 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kök - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Kök hittar du innovativa dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Kök så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kök är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Kök fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Kök finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Kök är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Kök finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Kök, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stillebendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Kök för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kök finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kök att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kök är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Kök passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Kök är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kök lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Stilleben på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Kök som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kök skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Kök som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kök. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilleben kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kök kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Kök utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Kök i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKök och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av vackra canvastavlor Kök . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Kök passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilleben är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorKök och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Kök ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!