-25% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.01.25

Mucha Tavlor - handmålade tavlor och canvastavlor

Mucha - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Mucha kommer du att upptäcka intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av handmålade tavlor Mucha så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Mucha är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Mucha fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Mucha finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Mucha är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Mucha finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Mucha, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stilfulla tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Mucha för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Mucha finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Mucha att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Mucha är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Mucha passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Mucha är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Mucha lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Mucha som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Mucha skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Mucha som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Mucha. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilfulla tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Mucha kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Mucha utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Mucha på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMucha och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa väggdekorer Mucha . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Mucha passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilfulla tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerMucha och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med tavlor Mucha ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!