tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Mucha - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Mucha kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av tavlor med foto Mucha så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Mucha är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Mucha fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Mucha finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Mucha är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Mucha finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Mucha, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stilfulla tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Mucha för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Mucha upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Mucha att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Mucha är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Mucha passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Mucha är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Mucha kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Mucha som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Mucha skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Mucha som består av många element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Mucha. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilfulla tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Mucha kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Mucha utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Mucha på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMucha och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Mucha . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Mucha passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilfulla tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenMucha och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Mucha ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!