bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Oporto - Canvastavlor och canvastryck

Oporto - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Oporto kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Oporto så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Oporto är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Oporto fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Oporto finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Oporto är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Oporto finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Oporto, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Oporto för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Oporto upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Oporto att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Oporto är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Oporto passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Oporto är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Oporto lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Oporto som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Oporto skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Oporto som består av många delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Oporto. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Oporto kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Oporto utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Oporto på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorOporto och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra väggdekorer Oporto . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Oporto passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorOporto och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Oporto ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!