tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Oporto - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Oporto hittar du fantastiska dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Oporto så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Oporto är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Oporto fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Oporto finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Oporto är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Oporto finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Oporto, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Oporto för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Oporto upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Oporto att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Oporto är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Oporto passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Oporto är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Oporto kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Oporto som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Oporto skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Oporto som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Oporto. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Oporto kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Oporto utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Oporto i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorOporto och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Oporto . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Oporto passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerOporto och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med tavlor Oporto ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!