bimago
-50% på fototapeter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Lissabon - tavlor, målningar och canvastavlor

Lissabon - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Lissabon kommer du att upptäcka innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av tryck på duk Lissabon så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Lissabon är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Lissabon fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Lissabon finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Lissabon är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Lissabon finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Lissabon, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Lissabon för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Lissabon finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Lissabon att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Lissabon är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Lissabon passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Lissabon är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Lissabon lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Lissabon som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Lissabon skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Lissabon som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Lissabon. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Lissabon kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Lissabon utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Lissabon på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorLissabon och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Lissabon . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Lissabon passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerLissabon och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med tavlor Lissabon ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!