inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Målning Stadsljus avspeglas i Michigan Lake Nr 50613

Målning Stadsljus avspeglas i Michigan Lake Nr 50613

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2 cm)
<%= shipping_time %>
med moms

Tavla "Stadsljus avspeglas i Michigan Lake"

Denna 4-delade canvastavla "Stadsljus avspeglas i Michigan Lake" med Sepia grundfärg ifrån kategori Chicago är perfekt till alla interiörer.

Om du vill betona dina canvastavlor "Stadsljus avspeglas i Michigan Lake" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en genomskinlig gel för hand - canvastavlor "Stadsljus avspeglas i Michigan Lake" får på så sätt en karakteristisk lyster. Tavla "Stadsljus avspeglas i Michigan Lake" som handmålad tavla bli målad på äkta italienska konstnärsduk av erfarna och begåvade konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Konst "Stadsljus avspeglas i Michigan Lake" - när du måste ha en unik storleksanpassning till din vägg i ditt sov- eller vardagsrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en unik födelsedagspresent eller julklapp? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din målning "Stadsljus avspeglas i Michigan Lake". Din egna text skrivs för hand på baksidan av tavlan "Stadsljus avspeglas i Michigan Lake" av konstnären. Tusentals motiv att välja mellan - kan du inte bestämma dig? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!

skapad av en konstnär
Full HD-kvalitet
Äkta italiensk konstnärsduk
solid kilram

Teknisk information:

Teknik: Tryck på duk
Duk: Italiensk, bomull, vikt 300 g / m²
Kilram: Furu, 2 cm tjock
Tryck: UV, latex
Yta: Tryck på sidorna - ingen ram behövs
Valfria tillbehör: Spik och krokar