tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Tavla Stad speglas i sjön, Nr 49722

Tavla Stad speglas i sjön, Nr 49722

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2cm)
<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Canvastavla "Stad speglas i sjön"

Denna 5-delade canvastavla "Stad speglas i sjön" med Svart färg ifrån kategori Andra städer är idealisk till alla interiörer.

Om du vill betona dina canvastavlor "Stad speglas i sjön" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en genomskinlig gel för hand - canvastavlor "Stad speglas i sjön" får på så sätt en karakteristisk lyster. Tavla "Stad speglas i sjön" som målning bli målad på äkta italienska konstnärsduk av begåvade och erfarna konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Målning "Stad speglas i sjön" - när du måste ha en unik storleksanpassning till din vägg i ditt sov- eller vardagsrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en unik födelsedagspresent eller julklapp? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din tavla "Stad speglas i sjön". Din egna text skrivs för hand på baksidan av tavlan "Stad speglas i sjön" av konstnären. Tusentals motiv att välja mellan - kan du inte välja något? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!