tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Tavla Tillsammans för alltid, Nr 49092

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2cm)
<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Målning "Tillsammans för alltid"

Denna 5-delade canvastavla "Tillsammans för alltid" med Röd grundfärg ifrån kategori Siluett är perfekt till alla interiörer.

Om du vill betona dina väggdekorer "Tillsammans för alltid" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en genomskinlig gel för hand - väggdekorer "Tillsammans för alltid" får på så sätt en karakteristisk lyster. Tavla "Tillsammans för alltid" som målning bli målad på äkta italienska konstnärsduk av erfarna och begåvade konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Målning "Tillsammans för alltid" - när du måste ha en unik storleksanpassning till din vägg i ditt sov- eller vardagsrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en unik julklapp eller födelsedagspresent ? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din målning "Tillsammans för alltid". Din egna hälsning skrivs för hand på baksidan av tavlan "Tillsammans för alltid" av konstnären. Tusentals motiv att välja mellan - kan du inte bestämma dig? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!