tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor till 2021.07.26 Gratis frakt

Konst Drottningen av planeten, Nr 49007

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2cm)
<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt

Tavla "Drottningen av planeten"

Denna 1-delade tavla "Drottningen av planeten" med Beige färg ifrån kategori Nakenkonst är idealisk till alla interiörer.

Om du vill framhäva dina canvastavlor "Drottningen av planeten" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en transparent gel för hand - canvastavlor "Drottningen av planeten" får på så sätt en karakteristisk lyster. Konst "Drottningen av planeten" som målning bli målad på äkta italienska konstnärsduk av begåvade och erfarna konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Målning "Drottningen av planeten" - när du måste ha en perfekt storleksanpassning till din vägg i ditt vardags- eller sovrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en perfekt julklapp eller födelsedagspresent ? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din målning "Drottningen av planeten". Din unika text skrivs för hand på baksidan av tavlan "Drottningen av planeten" av konstnären. Tusentals motiv att välja mellan - kan du inte välja något? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!