tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Konst Ambivalence, Nr 49004

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2cm)
<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Canvastavla "Ambivalence"

Denna 4-delade canvastavla "Ambivalence" med filter grundfärg ifrån kategori Nakenkonst är idealisk till alla interiörer.

Om du vill framhäva dina tavlor "Ambivalence" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en transparent gel för hand - tavlor "Ambivalence" får på så sätt en karakteristisk lyster. Konst "Ambivalence" som målning bli målad på äkta italienska konstnärsduk av begåvade och erfarna konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Konst "Ambivalence" - när du måste ha en perfekt storleksanpassning till din vägg i ditt sov- eller vardagsrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en perfekt födelsedagspresent eller julklapp? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din målning "Ambivalence". Din unika text skrivs för hand på baksidan av tavlan "Ambivalence" av konstnären. Tusentals motiv att välja mellan - kan du inte bestämma dig? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!